Opnieuw puntverlies voor HOC

ZWEELOO - In de zondag 4e klasse D lijkt HOC, de Hunso Oring Combinatie, even van slag, want na het gevoelige verlies van vorige weeg tegen Protos liep het nu tegen een 4-2 nederlaag op in Zweeloo.

Vv Sweel net als HOC een fusieclub, kwam aanvankelijk wel op een 2-0 achterstand door doelpunten van Jelle Siekman en Sander Marissen, maar wist op slag van rust de aansluiting te maken via Jan Roelof Jansen. 1-2, maar in de tweede helft ging alles fout. Michel Hofman scoorde voor vv Sweel een zuivere hattrick door de 2-2, 3-2 en 4-2 op het scorebord te laten zetten.

Een flinke tegenvaller voor de mannen van Jans Spiegelaar die zijn ploeg een plek op de ranglijst zag zakken ten koste van Protos dat won van Schoonebeek. Komende zondag komt koploper EMMS op bezoek in Odoorn en daar zal ook niet zo maar even van gewonnen kunnen worden. De ploeg zit even in ene dipje, maar dan is de koploper uit Slagharen tot een mooie tegenstander om de twee nederlagen even weer recht te zetten.