SVBO laat FVC met volle buit vertrekken

BARGER-OOSTERVELD â

Aan de andere kant schoot FVC éénmaal van een meter of 20, maar wist Lennon Ebeltjes de bal over te tikken. Maarten Wielens schoot nog eens na een voorzet, maar zijn poging ging naast. Na rust was het ook niet echt een hele leuke pot. Toch was er voor FVC al binnen 2 minuten een hele grote kans, maar Ebeltjes tikte de bal achter tot hoekschop. Uit een hoekschop van SVBO kwam nog wel gevaar, maar het laatste zetje kon niemand geven. Bij SVBO kreeg Ruben Kaiser onverwacht ook een kans, want uit een verre ingooi kwam de bal plots bij hem, maar schoot helaas naast.

Zo’n ruim 5 minuten voor tijd was invaller Quentin Brands heel dichtbij en treffer, maar zijn schot ging via de doelman richting doel, maar werd van de lijn gehaald. In de tegenaanval was het Algra die wegdraaide en de 0-1 binnen schoof. Daarna gooide SVBO alles op alles en zag Wielens nog een schot gered worden. In de allerlaatste seconde was Rene Wolbers nog dichtbij de gelijkmaker, maar zijn kopbal ging net naast. Eindstand 0-1 en is het gat naar boven groter geworden. SVBO moet nog wel twee keer een wedstrijd inhalen, maar zal wel de punten binnen moeten slepen om bijj de rechtstreekse degradatie plaatsen wegblijven. Volgende week moet SVBO uit naar LSC 1890, aanvang op paaszondag 14.00 uur.

Een laatste kans voor SVBO, maar FVC doelman Sander Schaafsma plukte ondanks het storend van Jonny Koops de bal voor het hoofd van Edfrin Silvania weg. foto Bennie Wolbers)