Klazienaveen speelt gelijk tegen Groen Geel

KLAZIENAVEEN – In deze zaterdag 2e klasse J wist Klazienaveen de thuiswedstrijd tegen Groen geel niet in winst om te zetten. Op sportpark De Planeet kwamen de mannen van trainer Erwin van Oosten na een 1-1 ruststand niet verder dan een 2-2 gelijkspel.

Na een matige eerste helft van beide partijen kwam Klazienaveen tien minuten voor rust op een 1-0 voorsprong nadat een voorzet van richting werd veranderd door een speler van Groen Geel. De voorsprong kon maar kort worden gevierd want drie minuten later wist Groen geel de gelijkmaker te scoren. Een vrije trap van Groen Geel werd gekeerd door doelman Joep Verhaar, maar de afvallende bal was Koen Olde Munnikhof sneller dan de Klazienaveen defensie en tikte de 1-1 binnen. Na de hervatting ging Klazienaveen op jacht naar meer en het was aanvoerder Patrick Bloemberg die in de 55e minuut zijn ploeg naar een 2-1 voorsprong kopte. Uiteindelijk werd het nog 2-2 door een tweede doelpunt in deze wedstrijd van Koen Olde Munnikhof. Wat beide ploegen daarna ook m[probeerden, gescoord werd er niet meer en laat Klazienaveen toch weer twee punten liggen en zakt terug naar een zevende plaats.

De hoog opspringende Iwan Lambers was hier op weg op Klazienaveen op voorsprong te zetten, maar Groen Geel doelman Jeroen Vogel kwam goed uit zijn doel en blokkeerde de bal prima. (foto Bennie Wolbers)