KNVB en COVS HZOD start met cursus scheidsrechterbegeleider in Emmen.

EMMEN - De scheidsrechtersbegeleider binnen de vereniging begeleidt scheidsrechters die actief zijn op clubniveau. Hij zorgt ervoor dat de scheidsrechters kunnen acteren in een veilige omgeving en voorziet ze van tips en feedback.


Kerntaken
De scheidsrechtersbegeleider begeleidt scheidsrechters bij hun wedstrijden, draagt zorg voor een goed en veilig verloop hiervan en enthousiasmeert de scheidsrechter om zijn of haar hobby met plezier te blijven uitoefenen.

Organisatie
De cursus tot scheidsrechtersbegeleider binnen de vereniging bestaat uit twee bijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten wordt constant de koppeling tussen theorie en praktijk gezocht. De praktijk is hierbij altijd leidend. Tussen de twee cursusdelen door gaan cursisten aan de slag met het begeleiden binnen hun vereniging. Als zij na twee avonden aan de voorwaarden hebben voldaan ontvangen zij het certificaat Scheidsrechtersbegeleider.

Start
De cursus start in september en vindt plaats in het clubhuis van de HZOD “De Meerfluit” deze is te vinden achter de oost Tribune van het stadion van FC Emmen. Er zijn geen kosten verbonden aan deze cursus. De minimum leeftijd om deel te mogen nemen aan deze cursus is 16 jaar.

Aanmelden
Iedereen die het leuk vindt om mensen te coachen en zijn ervaring als scheidsrechter wil over brengen is van harte welkom. Aanmelden voor deze cursus scheidsrechterbegeleider dient plaats te vinden voor 25 juni. Wij gaan er vanuit dat er voldoende aanmeldingen komen vanuit de verenigingen en van (club/knvb) scheidsrechters. Begin juli ontvangt u de datums wanneer de cursus van start gaat. Aanmelden kan per mail bij de secretaris van de HZOD Robert Bruining e-mail: robert.bruining@hotmail.com

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda