Weerdinge en EHS 85 onbeslist

WEERDINGE – In de zondag 4e klasse D kwam het op de tweede plaats staande Weerdinge niet verder te komen dan een 1-1 gelijkspel tegen buurman EHS 85.

De thuisclub nam halverwege de eerste helft een 1-0 voorsprong via Willem Jan van der Weide. Daarna probeerde Weerdinge met het oog op de stand in de tweede periode deze voorsprong te koesteren en eventueel uit te bouwen.

Dat lukte voor alles van de geelzwarten een warm hart toedraagt helaas niet, want in de allerlaatste minuut sloegen de “schanskers” toch nog even toe. Kreshnik Avdullahu wist met een laatste inspanning toch nog een puntje veilig te stellen voor zijn ploeg. 1-1 en dat is voor Weerdinge toch nog een beetje teleurstellend eindstand ook al kan de nacompetitie voor promotie naar de 3e klasse C bijna eigenlijk niet meer mislopen.