HOC houdt punten in eigen huis

ODOORN – In de zondag 4e klasse D wist HOC dankzij doelpunten van Jelle Siekman en Gerbert Beek tegenstander DSC 65 met lege handen naar Dalerpeel terug te sturen. Halverwege de eerste helft nam de Hunso Oring Combinatie een 1-0 voorsprong via een treffer van Gerben Beek.

Met deze stand leken beide ploegen de rust in te gaan. Op slag van rust zorgde Jelle Siekman een beetje voor het op slot zetten van de wedstrijd door 2-0 te scoren. Na de hervatting bleef HOC geconcentreerd spelen en wist DSC’65 lang op afstand te houden.

Terwijl de wedstrijd naar het einde kabbelde sloeg DSC’65 in de laatste minuut toch nog even toe en bepaalde de eindstand op 2-1. HOC behoudt daarmee nog een kleine kans om de nacompetitie te halen, terwijl DSC’65 geen degradatiezorgen meer kende door de nederlaag van SVBC bij koploper EMMS.