Sc Roswinkel verliest op eigen veld

ROSWINKEL – In de zondag 5e klasse E kon Sc Roswinkel het niet bolwerken tegen het op de derde plaats staande Witteveense Boys. Na een ruststand van 0-1 door een doelpunten van Bob Seele in de 38e minuut eindigde de wedstrijd in en 4-2 overwinning voor de boys uit Witteveen.

Na de thee kwam Sc Roswinkel sterk terug. Eerst was het Dylan Bulle die in de 51e minuut de stand naar 1-1 tilde en Ferdinand Prins die tien minuten later Sc Roswinkel zelfs op een 2-1 voorsprong bracht. In het laatste kwartier wist Witteveense Boys toch nog de wedstrijd weer naar zich toe te trekken Sander Voortman zorgde in de 73e en 85e voor een 3-2 voorsprong.

Sc Roswinkel probeerde het daarna nog wel, maar nadat Remon de Koning vijf minuten voor tijd de 2-4 eindstand liet noteren was het verzet van Sc Roswinkel gebroken. Terwijl Witteveense Boys nog de nacompetitie ingaat voor promotie naar de 4e klasse is de competitie rest Sc Roswinkel nog slechts de afsluitende wedstrijd tegen Zandpol.