WKE walst over Zandpol heen

EMMEN - WKE had vanmiddag, na een aarzelend begin, geen moeite met Zandpol, de nummer 10 van de ranglijst. Al in de 2e minuut scoorde Ferdy Poelman uit een pass van Jan Scholten de 1-0. Tot ieders verrassing kwam Zandpol door Lenten in de 13e minuut op gelijke hoogte.

Daarna was het een kwartiertje kuit noch vis, maar toen Jan Scholten in de 28ste minuut de 2-1 binnen schoot was het verzet van Zandpol gebroken. 2 minuten later maakte Ferdy Poelman 3-1. Nadat Jan Wolters met een fraaie redding de 3-2 voorkwam, was het in de 38ste minuten Jan Scholten die de 4-1 maakte. 3 minuten later vergrootte Ferdy Poelman de voorsprong tot 5-1 en in de 44ste minuut strafte Bernando Veenvliet een foutje van de doelman van Zandpol af en zette de ruststand van 6-1 op het scorebord.

De 2e helft kwam maar moeizaam op gang, maar Ferdy Poelman zorgde in de 58ste en in de 59ste minuut voor de 7 en 8-1. In de 80ste minuut zorgde Stefan Knuppe van Zandpol voor de 8-2. In de 83ste minuut maakte Ferdy Poelman zijn 6e en WKE’s 9e treffer. Het slotakkoord zette de motor van WKE Henk Bakker door de eindstand te bepalen op 10-1.Volgende week gaat WKE voor haar laatste wedstrijd naar Buinen.