Twedo in veilige haven en CEC in de herkansing

NIEUW AMSTERDAM – In de zondag 3e klasse C eindigde de wedstrijd tussen CEC en Twedo in een 1-1 gelijkspelspel. Het werd een zeer matige wedstrijd waarin beide ploegen niet in staat waren om de score te openen.

In de tweede helft lukte dat wel ook al bleef het bij één treffer voor beide ploegen. Twedo opende de score in de 72e minuut via een doelpunt van Iwan Lambers. Twedo leek gezien het wedstrijdverloop daar misschien wel de overwinning mee veil kon stellen. Toch wisten de gasten uit Emmer Compascuum ook nog een keer een aanval doeltreffend af te ronden.

Tien minuten voor tijd was het Leon Harms die in ieder geval nog een gelijkspel uit het vuur wist te slepen. De laatste kans om de volle winst te pakken kreeg Twedo nog via Iwan Lambers. in de allerlaatste minuut kreeg hij nog een mooie kans, maar verzuimde de trekker doeltreffend over te halen. Eindstand derhalve 1-1 en daarmee eindigde Twedo in veilige haven terwijl CEC zich moet gaan opladen voor de nacompetitie om alsnog klassebehoud veilig te stellen.