EHS 85 sluit af met winst op HOC

EMMERSCHANS – In de zondag 4e klasse D sloot EHS’85 de regulier competitie af met een 3-2 op HOC. De ploeg va Cor Huls kwam wel snel op een 1-0 achterstand door een doelpunt van Rik Buiter.

De Hunso Oring Combinatie kon een kwartiertje plezier hebben van deze voorsprong, want toen was het de thuisclub die de stand gelijk trok via Richard Fuhler. 1-1. EHS 85 probeerde daarna nog voor rust de voorsprong te nemen, maar halverwege stond het nog steeds 1-1. In de tweede helft kwam de scoringsdrift da toch op gang. Wouter Smit zorgde na iets meer dan een uur voor een 2-1 voorsprong.

Mark Linneman gooide de wedstrijd in de 84e minuut in het slot door de 3-1 te scoren. Toch liet HOC zich ook nog even gelden door in de slotminuut de eindstand op 3-2 te brengen door Richard Wiggers. Voor EHS 85 zit de competitie er op, maar HOC kan zich nu gaan opmaken voor de nacompetetie waarin het nog alle mogelijkheden heeft om promotie naar de 3e klasse af te dwingen.