Zwartemeerse Boys legt basis voor handhaving

ZWARTEMEER - Na de teleurstellende nederlaag tegen Weiteveense Boys wist Zwartemeerse Boys de herkansing met beide handen aangegrepen door met 3-1 te winnen van Zandhuizen.

De boys wisten een eerste helft af te sluiten met een doelpunt van Danny Rocks op slag van rust. Mentaal op een uitstekend moment voor de mannen van trainer Jan Moes. Na de hervatting probeerde Zwartemeerse Boys de wedstrijd vroegtijdig in het slot te zetten, maar daar werkte Zandhuizen niet direct aan mee.

Het venijn zat vooral in het laatste kwartier toen Danny Rocks met zijn tweede treffer de boys op voorsprong wist te zetten. Zandhuizen dat vol voor de gelijkmaker ging, kreeg daar wel even een tikje en helemaal toen vijf minuten later Daimy ten Velde snel de 3-0 er achteraan scoorde was de wedstrijd gelopen.

Een klein smetje voor Zwartemeerse Boys dat het even later toch nog een tegentreffer van Sjoerd Bloemhoff moest incasseren. Eindstand 3-1 en dat zal in Zandhuizen nog wel een flinke kluif kunnen worden om de voorsprong vast te houden.