Zandpol kreeg niet wat het verdiende

ZANDPOL -

KSC begon daarna meer druk naar voren te zetten. Zandpol had daar wel problemen mee en moest dan ook toezien hoe de gasten uit Schoonoord via Damian Mensing op gelijke hoogte wisten te komen. 1-1.

Op slag van rust kroop Zandpol door het oog van de naald toen een vrije bal vanaf 25 meter door KSC op de kruising uiteen spatte. Vlak daarop kwam Zandpol in ondertal door een tweede gele kaart van Geert Brenders. Rust 1-1. Na de hervatting moest Zandpol met tien man verder en het eerste kwartier ging het vrij gelijk op.

In de 65e minuut zag Stefan Knuppe de bal via binnenkant paal er weer uit springen, maar vijf minuten later was het wel raak. Na een goedlopende aanval van Zandpol is het opnieuw Stefan Knuppe die nu succesvol kan uithalen. 2-1. Zandpol controleerde de wedstrijd in ondertal tot aan de 80e minuut. KSC kreeg 20 meter vanaf het doel een vrije bal. Damain Mensing plaatste de bal keurig in de hoek.

2-2 en dat was voor KSC het sein om er nog een offensief uit te gooien. Dat had vlak voor tijd succes. Sander Schuiling wist de bal nog net tegen het netje te plaatsen. 2-3 en dat werd ook de eindstand. KSC de gelukkige winnaar terwijl Zandpol zeker een punt had verdiend.