SC Angelslo moeizaam langs SV Mussel

EMMEN - De wedstrijd begint in hoog tempo en de strijd gaat gelijk op. Tot aan de 37e minuut zijn er hier en daar wat mogelijkheden maar er wordt niet gescoord. Dan wordt in de 38e minuut de wedstrijd stil gelegd, Dennis Huitsing van SV Mussel loopt een pijnlijke nekblessure op wanneer hij verkeerd terecht komt in een duel met Danny Oosterdijk. Als de Ambulancemedewerkers hem na een half uur van het veld halen gaat de wedstrijd verder.

In de 42e minuut krijgt Robert Boels zijn 2e gele kaart en kan hij vertrekken namens scheidsrechter Jagersma die overigens prima floot . Angelslo kan in de resterende minuten van de 1e helft geen vuist meer maken en in de rust staat de teller op 0-0.

In de 2e helft komt SC Angelslo beter in hun spel en komen er kansen voor Angelslo. In de 50e minuut is het dan raak als Ali Arslan vanaf rechts voorzet en Frank Roethof hard de 0-1 binnenschiet. SV Mussel kan vanaf dat moment alleen maar de lange bal kiezen en hopen dat deze een keer goed valt. Angelslo daar in tegen blijft voetballen en in de 54e minuut is het 0-2 als Ali Arslan door komt en Danny Oosterdijk vrij voor de keeper zet en hij schiet strak binnen.

In de 59e minuut wordt het 1-2 als Wim Wubs van SV Mussel de bal voor wil zetten en deze over Doelman Jarno Brands heen vliegt. Daarna zet Mussel nog een tandje bij en knokt voor wat ze waard zijn met veel inzet maar ook met pittige overtredingen. SC Angelslo blijft opletten en de wedstrijd eindigt in een terechte overwinning tegen een hard werkend en stug SV Mussel. (foto Wietse de Jong)