SVBO ruim langs GAVC

BARGER OOSTERVELD - In de zondag 1e klasse F behaalde SVBO op eigen veld een ruime 5-2 overwinning op GAVC uit Grou. Trainer Rolf Veneboer moest het deze wedstrijd doen zonder zijn spitsen Maarten Wielens en Quientin Brands doen, maar zijn gelegenheidsspitsen Robin Heine en Davy Wessels deden het voortreffelijk. Bij rust stond SVBO al op een 3-0 voorsprong Robin Heine opende de score in de 12e minuut en vlak voor rust was Heine opnieuw succesvol terwijl Davy Wessels voor de 3-0 ruststand zorgde.

In de tweede helft scoorde SVBO na iets meer dan een uur spelen de 4-0 via Dylan Wessels. GAVC gaf zich ook met deze grote achterstand nog niet gewonnen. Via twee treffers wist het de wedsstrijd toch nog weer open te gooien. SVBO liet de ploeg uit Grou niet verder dichterbij komen. Uiteindelijk was het Dylan Wessels die met zijn tweede treffer van de middag de eindstand op 5-2 te zetten.