U kunt bij FC Emmen de rug op!

EMMEN -0 Of u kunt onze wedstrijdbroeken of totempaal op.. Wij bieden u voor 500 euro een kans van 1 op 50 dat u onze nieuwe rug-sponsor wordt! Ziet u het al voor u? Vrijdag 15 december FC Emmen-Jong Ajax. Op de televisie bij FOX Sports, Veronica of TV Drenthe juichende FC Emmen-spelers die na een doelpunt â

Of de scheidsrechter die voor het oog van de tv-camera samen met beide voetbalteams het veld oploopt, de wedstrijdbal van de totempaal af pakt, alwaar uw bedrijfslogo prominent op staat? En niet alleen die 15e december. Nee, alle resterende wedstrijden van dit seizoen!

Wat gaan we doen? Koop een kans om onze nieuwe rug-sponsor te worden.

Wij geven u dus een kans van 1 op 50 op één van deze drie zeer opvallende uitingen, met de kans op het rug-sponsorschap als absolute hoofdprijs! Neemt u het onderstaande sponsorpakket af, dan koopt u naast de inhoud van het pakket ook nog eens één kans om met ingang van vrijdag 15 december (FC Emmen-Jong Ajax) met uw bedrijfsnaam of logo op de achterkant van onze wedstrijdshirts, op de wedstrijdbroeken of op de totempaal te staan. Vaak prominent in beeld op de televisie en op foto’s in Het Dagblad van het Noorden, Voetbal International en weekbladen! Leuker kunnen we het niet maken. Ennuh: wij verkopen slechts 50 kansen! Dus grote kans dat u iets wint.

Het sponsorpakket.

  • 50 toegangskaarten Noord-tribune voor een wedstrijd naar keuze.
  • 10 toegangskaarten Jupiler Business Café voor een wedstrijd naar keuze.*
  • waarde pakket: 50 x € 10,- + 10 x € 35,- = € 850,-
  • sponsorbijdrage eenmalig € 500,- exclusief btw.

U mag meerdere kansen kopen!

Kans van 1 op 50 op……………

Naast de inhoud van het sponsorpakket krijgt u dus steeds een kans op één van de drie mooie prijzen. Op maandag 11 december a.s. gaat notaris mr. Bean Schukken van Kral & Schukken Netwerk Notarissen te Emmen om 15.00 uur uit de 50 kansen 3 winnaars trekken, met als prijs uw bedrijfsnaam/logo op:

  1. Onderste rug-positie thuis- en uitshirts (max 133,33 cm2), inclusief 1 minuut led-reclame op tv.
  2. Wedstrijdbroeken, naar keuze voor- of achterkant (max 75 cm2).
  3. Totempaal.

En dit alles voor de rest van het voetbalseizoen 2017-2018, inclusief Play Offs!

Samengevat

U koopt voor slechts € 500,- exclusief btw een kans van 1 op 50 om onze nieuwe rug-sponsor te worden. Naast de inhoud van het sponsorpakket ( toegangskaarten, waar u uw werknemers, relatie of een voetbalteam blij mee kunt maken) heeft u kans op de volgende prijzen: 1. onderste rug-positie wedstrijdshirts inclusief 1 minuut led-reclame 2. wedstrijdbroeken 3. totempaal. Dit alles voor de rest van het seizoen ’17-’18. Wij verkopen maximaal 50 kansen. OP=OP.

* In plaats van de JBC kaarten kunt u ook kiezen voor 6 toegangskaarten voor het Rabo Meeting Point of, als u VIP sponsor bent, 2 toegangskaarten voor de Itass VIP Lounge.

Spelregels

U koopt voor € 500,- exclusief btw een leuk sponsorpakket (50 toegangskaarten Noord-tribune en toegangskaarten Jupiler Business Café, Rabo Meeting Point of Itass VIP Lounge, wedstrijden naar keuze) en per sponsorpakket dat u afneemt, ontvangt u één kans op één van de prijzen.

Wij verkopen slecht 50 pakketten, waardoor u een kans van 1 op 50 heeft dat u onze nieuwe rug-sponsor wordt! Of uw reclame op onze wedstrijdbroeken of op de totempaal.

De trekking is op maandag 11 december en de reclame voor het eerst te bewonderen tijdens

FC Emmen-Jong Ajax op vrijdag 15 december.

Ziet u het al voor u? Uw bedrijfsnaam prominent in beeld op de televisie of in de krant?

Wilt u ook mee doen aan deze geweldige actie? Mail dan snel naar commercie@fcemmen.nl

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda