Grootste vogelshow van het Noorden

EMMER COMPASCUUM - De vogelvrienden Crescendo uit Emmer-compascuum organiseert dit jaar ook weer een grote clubshow. Op deze show worden verschillende volierevogels geshowd die door hobbyfokkers zijn gefokt. Op deze show zijn dit jaar 600 vogels ingeschreven door 45 inzenders die allen hobbymatig bezig zijn met het kweken van volièrevogels. Hieronder deelnemers met meerdere top-vogels die op landelijke shows ook al diverse prijzen hebben gewonnen. Met deze aantallen is deze show de grootste clubshow van Noord-Nederland.


Dit jaar zullen ook bijzondere vogels worden tentoongesteld zo is er de draaihals en is er een bijzonder mooie collectie lizard-kanaries te bewonderen. Naast deze vogels een groot aantal kleur-kanaries in verschillende kleuren, een grote groep postuur-kanaries en verschillende tropische vogels , cultuurvogels en kromsnavels.

Tevens is op de show op zaterdag 25 november een verkoop van overtollige vogels welke gekweekt zijn door de hobbykwekers van de vereniging. De verkoop is van 12.00 tot 16.00 uur.

De opening van deze show is op vrijdag 24 november om 20:00 uur. Verdere openingstijden zijn zaterdag 25 november van 10.00 tot 18.00 uur en zondag 26 november van 10.00 tot 16.00 uur. Locatie van de show is dropshuis De Foxel, foxel 14 in Emmer-compascuum.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda