Schoonebeek stelt verdiende winst pas laat veilig

WITTEVEEN - Nr.10 op de ranglijst Witteveense Boys ontving zondag jl. de nr.5 Schoonebeek. De gasten kleedden zich om in de â


Witteveense Boys trapte af maar al gauw trok Schoonebeek de wedstrijd naar zich toe. In de 15e minuut pikte Justin Katuin een uitstekende pass van Ruben Hoek op en volleerde de bal perfect over de uitgekomen WB-doelman, 0-1. In de 36e minuut werd de score verdubbeld; Jesper Swieters ontfutselde een WB-speler de bal, legde breed op Kevin Poker die beheerst 0-2 binnenschoof. Op slag van rust bepaalde Sander Voortman vanaf de stip de ruststand op 1-2.

De tegenvaller werkte ook na de hervatting door op Schoonebeek. Men liet zich aanvankelijk mentaal uit de wedstrijd spelen maar kreeg vervolgens weer controle over zichzelf en de thuisploeg. Helaas verzuimde men gezien de vele kansen om al vroegtijdig de genadeklap uit te delen. Deze viel toch in de 81e minuut; Johan Bos lanceerde Jeffrey Berens over links, het leek of hij eerst de bal kwijt was maar krulde even later toch de bevrijdende en verdiende 1-3 eindstand binnen.

Met nog twee wedstrijden te gaan voor de winterstop, EHS thuis en uit naar Bargeres, blijft Schoonebeek in het spoor van de koplopers. Witteveense Boys staat nog net boven de streep, maar kijkt angstvallig naar beneden.

Scoreverloop:

15 min: 0-1 Justin Katuin
36 min: 0-2 Kevin Poker
40 min: 1-2 Sander Voortman
81 min: 1-3 Jeffrey Berens

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda