SVBO (zat) keihard onderuit tegen HS 88

BARGER-OOSTERVELD – Afgelopen zaterdag stond in de zaterdag 4e klasse D de wedstrijd SVBO - HS’88 op het programma en eindigde in een 5-2 overwinning voor HS 88. De wedstrijd begon aftastend maar al snel bleek dat HS’88 z’n mannetje stond.

Desondanks was het SVBO die de score opende in de 17e minuut. 1-0. Kansen vielen er daarna over en weer, maar HS’88 scoorde in de 22e minuut de 1-1 toen Remco Letens een afstandsschot de bal over de keeper en via de paal binnen schoot. Kevin Scholten moest weer een super redding uit voeren in de 24e minuut om de stand gelijk te houden.

Het was in de 28e minuut toen Remco Letens de bal vanaf links Maurice Huizinga in stelling bracht die de bal in de uiterste hoek plaatste. 1-2. SVBO bleef gevaarlijk met uitvallen waarbij Alexander Boers erg gevaarlijk bleek te zijn en de verdediging van HS’88 bezig hield. Een fout in 39e minuut in de achterhoede van SVBO werd door Sven Rosevink met een treffer afgestraft. 1-3.

Vlak voor rust schoot Maurice Huizinga de 1-4 in. HS’88 scoorde daarna drie goals binnen een kwartier. De 1-4 was tevens de ruststand. Na de rust begon SVBO druk uit te oefenen op de goal van Kevin Scholten van HS’88. Dit leidde in de 52e minuut de 2-4 in, het was Sonny Coops die mooi diagonaal schot in de touwen achter Kevin zag belanden. In de 61e minuut kwam HS 88 op 2-5 en daarmee was het lot voor SVBO beslecht. Het bleef 2-5 waardoor HS’88 SVBO passeert op de ranglijst en nu op de derde plaats staat