SC Angelslo wint ook thuis van SV Mussel

EMMEN - De wedstrijd begint in een te laag tempo met veel balverlies aan beide kanten. De vrieskou en harde wind maken het eigenlijk onmogelijk om goed voetbal te laten zien maar beide ploegen proberen het beste er van te maken. Sc Angelslo krijgt pas in de 12e minuut de eerste kans maar Ali Arslan schiet over. SV Mussel krijgt in de 40e minuut pas een kansje maar Doelman Jarno Brands kan de bal gemakkelijk oppakken. De ruststand is dan ook 0-0.

Na de rust begint SC Angelslo beter aan de wedstrijd en in de 46e minuut is het Gezim Luli die de bal tussen de benen van Keeper Renè Folkers doorschiet en de 1-0 aantekent. SV Mussel speelt lange ballen waar SC Angelslo wil rondtikken maar beide teams hebben last van de harde oostenwind. SV Mussel krijgt nog een grote kans op de gelijkmaker in de 70e minuut maar Lars Hemmes schiet hard tegen de lat. I

n de 95e minuut wordt de wedstrijd beslist als Danny Oosterdijk de bal opzij legt en Erwin van de Weide de bal prachtig in de rechterbovenhoek schiet.(2-0) Het wordt in de 97e minuut ook nog 3-0 als Gezim Luli een steekpass geeft op Danny Oosterdijk en hij rond beheerst af. Een matige wedstrijd maar een belangrijke overwinning voor de ploeg van Trainer Andrè Steenhuis die na 14 wedstrijden op 40 punten staan in de 5e Klasse E.