DZOH onderuit tegen Nieuwleusen

EMMEN – In de zaterdag 2e klasse Liep DZOH tegen Nieuwleusen een 2-1 nederlaag op. De wedstrijd begon aftastend en gebeurde er weinig. In de 11e minuut kreeg DZOH een grote kans. Een meter voor het doel had de spits de bal voor het inschieten, maar hij raakte de bal niet goed en doelman Tim Hoogenkamp bracht redding. In de 17e minuut kreeg Reinier Meijerink een kans na een pass door het centrum, maar zijn schot ging recht op de keeper af. Ruststand 0-0.

De 1e kans direct na rust kreeg DZOH een kans, maar de inzet ging net naast. In de 51e minuut kreeg Nieuwleusen een kans. Een verre ingooi van Justin Beentjes bereikte Tom Vasse die de bal hard tegen onderkant van de lat knalde. DZOH kreeg nog enkele kansjes maar was het in de 80e minuut Matthijs van de Beld die Wouter Tabbers op maat bediende en scoorde. 0-1.

DZOH kwam vijf minuten later alweer op gelijke hoogte. De linkerspits werd helemaal vrij gelaten waardoor zijn voorzet binnengetikt kon worden: 1-1. Iedereen had zich al verzoend met het gelijke spel toen Wouter Tabbers met een kanonskogel van 18 meter de bal in de benedenhoek plaatste. Eindstand 1-2.