Sc Angelslo niet opgewassen tegen sterk SCN

EMMEN – Promovendus Sc Angelslo is de competitie zaterdagmiddag teleurstellend van start gegaan met een 2-0 nederlaag tegen SCN/ .De 1e helft begon in hoog tempo en al snel werd duidelijk dat SCN een prima ploeg heeft.

Sc Angelslo wilde goed aan de competitie beginnen, maar had grote moeite om het tempo van SCN bij te houden. Verdedigend stond Sc Angelslo nog wel goed en gaf achterin weinig weg achterin. SCN kwam in de 36e minuut toch op voorsprong als Jeffrey Marissen de bal via een eigen speler van Sc Angelslo in het doel ziet verdwijnen. Tot aan de rust ging Sc Angelslo beter voetballen en kreeg ook kleine kansen om gelijk te maken maar wist niet te scoren.

De 2e helft ging Sc Angelslo iets compacter spelen, maar SCN maakte de dienst uit. In de 51e minuut is weer het raak voor SCN als Jarno Brands de bal uit zijn handen ziet glippen en Patrick Aarsman de bal simpel kan binnen tikken. SC Angelslo knokte en kreeg ook nog wel mogelijkheden op de aansluitingstreffer, maar SCN gaf niets meer weg deze middag. Een terechte overwinning voor de ploeg van Trainer Albertus Wiebing. Sc Angelslo speelt volgende week de derby uit bij S.V.B.O.

In deze wedstrijd kregen de speler svan Sc Angelslo weinig of geen ruimte van SCN.