SVBC teleurstellend tegen rode lantaarndrager Veelerveen

VEELERVEEN - In de zondag 5e klasse E stelde SVBC teleur door na een 0-2 ruststand niet verder dan een 3-3 gelijkspel te komen. De Barger Compascumers kwamen in de 17e minuut op 0-1 door een doelpunt van Dani Wittendorp. SVBC leek daarmee de wedstrijd naar hun hand te zetten, maar moesten nog wachten tot de 26e minuut dat Davey Geerts de stand naar 0-2 kon tillen.

Dat werd ook de ruststand. SVBC trainer Puck Horstman: ,,Het leek eigenlijk wel een wedstrijd voor een nulletje of tien. Tijdens de thee heb ik de jongens wel aangegeven om goed in de positie te blijven voetballen. Dat leek aardig te lukken toen Davey Geerts de stand naar 0-3 kon tillen, maar daarna liep het allemaal een beetje anders. Nonchalant spel en veel domme fouten brachten Veelerveen weer in de wedstrijd via Yannick Kruizinga. 1-3.

Nog niets aan de hand,maar toen het ook nog 2-3 werd door Jesse Bergman sloeg de angst in de ploeg, volgens trainer Puck Horstman. ,,Toen het ook nog 3-3 werd mochten wij uiteindelijk nog blij zijn dat het bij deze 3-3 eindstand is gebleven. Iedereen liep uit positie en iedereen wilde maar aanvallen en dat koste ons uiteindelijk wel twee punten.”