FC Emmen wint verdiend van NAC Breda

EMMEN - Eindelijk de eerste eredivisie-thuisoverwinning in de historie van FC Emmen. Nadat we er al weken tegenaan hikten lukte het zaterdagavond in een wederom sfeervol De Oude Meerdijk de overwinning naar ons toe te trekken. Zeer verdiend, overigens.

Onder leiding van onze aanvoerder Anco Jansen lieten we NAC direct weten dat we voor de overwinning gingen. Dit resulteerde in wat kansen voor rust, maar daar bleef het bij.

Na rust ging iedereen die FC Emmen een warm hart toedraagt er goed voor zitten. We gingen nu vol druk zetten op NAC en het doelpunt kon niet uitblijven dat wij scoorde. Dat gebeurde via Caner Cavlan. Wat een opsteker! Ook na dit doelpunt bleven onze jongens gaan om de tweede goal te forceren. En dit lukte.

Na een lage voorzet was het Jafar Arias die beheerst de bal in de korte hoek schoot. Het gevoel van vreugde en opluchting was duidelijk voelbaar in het stadion, want de eerste thuisoverwinning in de eredivisie was binnen. Iedereen ontzettend bedankt voor de steun bij de wedstrijd! Het was geweldig.

Komende week is er een interlandbreak. Kjell Scherpen, Easah Suliman en Jafar Arias hebben internationale verplichtingen. We zien u graag terug op zondag 25 november om 12.15 uur voor de thuiswedstrijd tegen Excelsior.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda