SVBO zonder moeite langs GRC Groningen

BARGER-OOSTERVELD – In de zondag 1e klasse F heeft SVBO zondagmiddag na een 2-0 ruststand met 3-0 de thuiswedstrijd tegen GRC Groningen weten te winnen. Door deze zege blijft SVBO op de derde plaats staan achter vv Emmen en Sneek Wit Zwart.

In de beginfase was GRC Groningen af en toe iets gevaarlijk met afstandsschoten, maar SVBO was gevaarlijk. Nadat Quentin Brands uit een voorzet van Gerdes nog een kans onbenut liet, was het diezelfde Brands die SVBO op een 1-0 voorsprong wist te zetten. SVBO was daarna de bovenliggende partij met een zeer actieve Jelmer Scholtens en kansen voor Max Heijnen Stefan Kuper.

Nadat Davy Wessels in balbezit kwam en Max Heijnen vrij voor de keeper zette wist deze de bal binnen te knallen. 2-0 en dat werd ook de ruststand. In de tweede helft bleef SVBO de bovenliggende partij. Het had de wedstrijd al vroeg in het slot kunnen zetten, maar Gerdes, Brands en Kuper verzuimden te scoren.

Pas in de allerlaatste minuut wist SVBO haar overwicht met nog een treffer te bekronen. Na een onderschepping van Dylan Wessels zette hij zelf het één-tweetje op met Max Heijnen en Wessels bepaalde de eindstand op 3-0.