Titan kent geen pardon met EHS 85

NIEUW WEERDINGE – In de zondag 4e klasse E deed Titan goed zaken. De mannen van trainer Geert Aalderink kenden zelf geen pardon met EHS’85 en koploper Pesse verloor verrassend met 3-0 vv Sweel. Titan had het in de beginfase van de wedstrijd niet gemakkelijk tegen een EHS’85 dat voortdurend met tien man op eigen helft speelde.

Dat was volgens Titan trainer moeilijk voetballen. ,,Wij hebben daarom toen het spel meer naar de zijkanten verlegd waardoor er voorin wel meer ruimte kwam. Na ongeveer twintig minuten wisten wij de defensie van schanskers eindelijk te doorbreken.” Jos Smid stormde de zestien binnen en werd onderuit gehaald. Harm Jan Moesker voltrok het vonnis vanaf de strip. 1-0.

Daarna ging het iets sneller want vijf minuten later had Titan de wedstrijd al redelijk in de knip toen een vrije bal van Peter van Elten koppend door Peter Stap werd gepromoveerd tot doelpunt. 2-0. Tien minuten later was er een geweldige aktie van aannemen, wegdraaien en de bal onberispelijk binnen schieten door Rick Hendrik. 3-0.

Op slag van rust was het Harm jan Moesker die uit een voorzet keurig de 4-0 ruststand binnen kopte. In de tweede helft ging Titan vanaf het begin door om de voorsprong verder uit te bouwen. De 5-0 viel in de 55e minuut via een prachtig stiftballetje van Marko Mihalji.

Titan ging daarna wat wisselen waardoor het voetbal iets minder werd, maar een strafschop na een overtreding op Harm Jan Moesker werd onberispelijk binnen getikt door Peter van Elten. Eindstand 6-0. Geert Aalderink: ,,Vooraf zag ik wel tegen deze wedstrijd op omdat wij het altijd moeilijk met EHS 85 hebben gehad. Deze keer werd het uiteindelijk een makkelijk potje. Een mooie opmaat naar komende zondag in en tegen koploper Pesse.”