Bargeres ruim lang Witteveense Boys 87

EMMEN - In de zondag 4e klasse E kende Bargeres weinig moeite met Witteveense Boys 87. De thuisclub kwam na een half uur spelen op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Jordi de Vries. Op slag van rust was het Casper Dorgelo die met een prachtige volley voor een 2-0 voorsprong zorgde.

Die pauze deed Bargeres aanvankelijk niet goed want de gasten uit Witteveen wisten binnen enkele minuten de stand weer gelijk te trekker door treffer van Julian Bos (2-1) en Tim van Brouwershaven. 2-2. Onbegrijpelijk….reageerde Bargeres trainer Arjen Doldersum. ,,Gewoon door een paar persoonlijke foutje laat je het straks net als in veel voorgaande wedstrijden weer liggen, was mijn eerste gedachte. Gelukkig pakte de groep het weer goed op en met name de drie a-junioren Jordy de Vries, Casper Dorgelo en Koen Tent deden het voortreffelijk.“

Halverwege de tweede helft wist Bargeres binnen vijf minuten de wedstrijd naar zich toe te trekken. In de 70e minuut scoorde Casper Dorgelo de 3-2. Twee minuten later was Navid Poyan succesvol (4-2) en weer een minuut later was het weer Casper Dorgelo die met zijn derde treffer van de middag de eindstand op 5-2 bepaalde.