Twedo en Dalen in evenwicht

DALEN – De burentwist tussen Dalen en Twedo in de derde klasse C eindigde na een 1-0 ruststand in een 1-1 gelijkspel. De thuisclub speelde vooral in de eerste helft een goede wedstrijd maar kon dit niet echt uitdrukken in meer doelpunten dan die van Martijn Verdoold.

1-0 en met deze magere tussenstand voor Dalen gingen de mannen uiteindelijk ook aan de thee. Na de verplichte rustperiode werd het niveau van de wedstrijd er niet beter op, maar met de nipte 1-0 stand bleef het een spannende wedstrijd.

Het gevolg was ook dat er enkele gele kaarten moesten worden uitgereikt aan Koen Althof van Dalen en Roy Jager en Daniel Mulder van Twedo. Uiteindelijk was het Twedo dat veel inzet toonde wel tot scoren kwam. Robert Torenbosch tikte de 1-1 binnen en dat werd ook na ruim 90 minuten de eindstand.