VEV - SETA gestaakt na blessure scheidsrechter

KLAZIENAVEEN NOORD - De wedstrijd VEV - SETA in de zaterdag 5e klasse F is afgelopen zaterdag gestaakt bij de stand van 2-1. De reden hier van was een blessure van de scheidsrechter de heer Smit. Wanneer de overige 35 minuten worden ingehaald is nog niet bekend. VEV opende voortvarend en kwam al na 4 minuten op voorsprong door Mike Veldman.

De assist kwam op naam van linksbuiten Stefan Ottens. 1-0. In het verloop van de eerste helft waren beide ploegen gelijkwaardig en waren er kansen voor Justin Wessels en Berend Berken van VEV. Ook SETA kreeg kansen waarvan zij er in de 44e minuut eentje van wisten te benutten. 1-1.

Na de rust was VEV beter uit de thee gekomen en scoorde via een subtiel balletje van Roan Arends de op dat moment verdiende 2-1. Helaas werd de wedstrijd bij deze stand in de 55e minuut gestaakt, waardoor beide ploegen, de toeschouwers en RTV Drenthe teleurgesteld eerder naar de overigens gezellige kantine konden gaan. Volgende week speelt VEV weer thuis tegen DOS 63 om 14.30 uur.