Twedo in slotfase langs CEC

NIEUW AMSTERDAM - In de zondag 3e klasse C leek de wedstrijd tussen Twedo en CEC in een 2-2 gelijkspel te eindigen, maar het was Dimitri Lazaridis die in de slotfase de volle winst voor Twedo veilig stelde.

Gezien de gehele wedstrijd van uit het oogpunt van de neutrale toeschouwers was een gelijkspel misschien wel een goede weergave van de wedstrijd geweest, was de eerste reactie van CEC trainer Erwin van Oosten. ,,De eerste helft was Twedo veruit de bovenliggende partij en gaf vanaf het begin aan dat het deze wedstrijd wilde winnen. Het kwam dan ook verdiend op 2-0 door doelpunten van Mark Rabbers in de 20e en 33e minuut terwijl wij daar in een pittig gespeelde eerste helft niets tegenover konden zetten”.

Na de 2-0 ruststand was het de omgekeerde wereld, vervolgd Erwin van Oosten. ,,Plotseling stond er wel een CEC dat meer beleving op de grasmat wist te leggen en dat ook op het scorebord tot uitdrukking bracht. Michel Kingma zorgde in de 69e minuut voor de aansluitingstreffer en Sander de Groot schoot ons een kwartier voor tijd op gelijke hoogte met de thuisclub. 2-2 en dat was het gevolg van een pittig partijtje voetbal van twee ploegen die voor de volle winst gingen en daar had de scheidsrechter het soms wel even moeilijk mee”.

Dat het in de slotfase dan toch nog een driepunter werd voor Twedo, was voor ons een bittere pil terwijl een gelijkspel zeker een goede verhouding van de wedstrijd had weergegeven, aldus Erwin van Oosten.