SVV’04 pakt volle winst tegen CEC

EMMER COMPASCUUM â?? In de zondag 3e klasse C wist SVVâ??04 zondagmiddag na een matige wedstrijd tegen CEC drie punten mee te nemen richting Schoonebeek. CEC, de laatste jaren een â??angstgegnerâ?? voor SVV 04 want uit tegen Emmer-Compascuum werden zelden punten mee teruggenomen naar Schoonebeek. Zondagmiddag was dit anders zonder zelf tot hoog voetbal te komen werd het een gemakkelijke middag voor SVVâ??04 dat zelden in de problemen kwam.

De middag werd ontsierd door de trieste aftocht van CEC speler Daniel Berends naar het ziekenhuis met een ernstige knieblessure. De wedstrijd moest hiervoor een half uur worden onderbroken. Het was SVV’04 die in de 16e minuut op voorsprong kwam door een doelpunt van Rick Piek. Jessie Rotmensen bracht de bal vanaf links op maat voor, zodat het voor Rick Piek een simpel “inkoppertje” was. 0-1. In de 30e minuut was het weer raak voor SVV’04, een vrije bal werd door Lars Koopmeiners perfect ingeschoten. 0-2.

CEC was niet bij machte om in de wedstrijd te komen. Met een 0-2 ruststand leek de wedstrijd al gespeeld en was het de vraag met hoeveel doelpunten verschil er deze middag gewonnen zou worden. In de 2e helft zakte de wedstrijd af naar een bedenkelijk niveau en zowel CEC als SVV’04 wisten niet hun normale niveau te behalen en grossierden in verkeerde passes en of slechte balaannames. De 2e helft verliep voor het publiek zeer rommelig Het was Jessie Rotmensen die met een fraaie kopbal de eindstand op 0-3 bepaalde. Al met al een verdiende overwinning voor SVV’04. Volgende wacht de thuiswedstrijd tegen vv Sleen.