VEV en VVAK gelijkop

KLAZIENAVEEN NOORD - In de zaterdag 5e klasse F eindigde de wedstrijd tussen VEV en VVAK op een stormachtig Klazienaveen-Noord in een 3-3 gelijkspel. Beide ploegen gingen de hele wedstrijd voor de winst. VEV kreeg via Daniel van Ommen in de 3e minuut de eerste kans maar schoot op de paal. Daarna was het VVAK dat de wedstrijd dicteerde.

Het werd 0-1 door Gerjan Kamphuis en 0-2 door Simon Boels. VEV herpakte zich na 30 minuten en kwam terug in de wedstrijd door twee doelpunten op rij van Roan Arends. 2-2. Vlak voor de rust kwam VVAK door een strafschop weer op voorsprong door Marco Jonkman. 2-3.

VEV trainer Anne Christ: ,,Na de thee begonnen wij met de wind in de rug aan een tweede helft waarin het voetbal minder en de duels harder werden. Beide ploegen hadden het daarna moeilijk om nog tot mogelijkheden te komen, totdat Daniel van Ommen in de 90e minuut vanuit het niets de 3-3 eindstand glijdend binnen schoot.”

VEV kwam daarna goed weg, want VVAK schoot nog twee keer op de paal en had VEV doelman Jeroen Mulder deze wedstrijd het spreekwoordelijk engeltje op de palen vandaag.