MSC en SC Angelslo delen de punten

MEPPEL – In de zaterdag 4e klasse werd de wedstrijd tussen MSC en Sc Angelslo voor beide clubs moeilijk door de snoeiharde wind en regen. Goed voetbal was eigenlijk onmogelijk maar strijd was er wel. In de eerste helft had MSC de wind mee en kwam in de 35e minuut op 1-0. SC Angelslo knokt er voor, maar kreeg weinig mogelijkheden om tot scoren te komen.

Na de thee zette SC Angelslo de thuisclub onder druk die de lange bal hanteerde. In de 52e minuut kantelde de wedstrijd als Emiel de Vries een rode kaart kreeg, waar geel beter op zijn plek zou zijn geweest. SC Angelslo was daarna in ondertal wel de betere ploeg. In de 60e minuut scoorde Nils Tuijn de 1-1 en vier minuten later mistte Ali Arslan een strafschop. SC Angelslo denderde door en in de 69e minuut tilde Jeroen de Groot de stand naar 1-2. MSC werd daarna weer sterker en kwam in de 86e minuut op 2-2.

Nog geen twee minuten later nam het zelfs een 3-2 voorsprong en dacht de wedstrijd te hebben beslist. SC Angelslo gaf daarna met een man minder alles en gooide alle ballen naar voren op spits Jeroen de Groot. In de 93e minuut kan Nils Tuijn op doel schieten, maar werd door de MSC doelman losgelaten. Jeroen de Groot was er als de kippen bij om de afvallende bal binnen te schieten. 3-3. Dat werd ook de eindstand waar beide trainers mee konden leven. Volgende week speelt SC Angelslo thuis tegen Tiendeveen en deze dag zal in het teken staan van Kika.