Derby Zandpol – Zwartemeerse Boys onbeslist

ZANDPOL – In de zondag 5e klasse E eindigde de wedstrijd tussen Zandpol en Zwartemeerse Boys in een 3-3 gelijkspel. Bij de thuisclub was Stefan Knuppe, met 24 doelpunten topscoorder in deze 5e klasse E, weer heel belangrijk met drie treffers. Hij was het ook die in de eerste twintig minuten de wedstrijd al een beetje in het slot te zetten.

In de 10e minuut zorgde hij voor de 1-0 voorsprong en enkele minuten later tilde hij de stand naar 2-0. Zandpol leek daarmee al snel op gewonnen koers, maar Zwartemeerse Boys kwam nog voor rust met een goed antwoord. In de 37e minuut wist Hidde Walda de aansluitingstreffer te maken en twee minuten later was het Jelle Walda die met zijn treffer voor een 2-2 ruststand zorgden. In de tweede helft gingen beide ploegen op jacht naar de volle winst.

Stefan Knuppe leek met zijn derde doelpunt in de 80e minuut de matchwinner te worden, maar twee minuten later was het Robbin Harms die de stand weer gelijk wiste te trekken. In de laatste minuten probeerden beide ploegen nog wel de drie puntjes binnen te halen, maar gescoord werd er niet meer. Eindstand 3-3. Komende zondag krijgt Zwartemeerse Boys SVBC op bezoek en Zandpol gaat in Alteveer proberen de punten binnen te halen.