Valther Boys onderuit in en tegen Buinen

BUINEN - Valther Boys liep zondagmiddag in en tegen Buinen een 3-0 nederlaag op. Het hoge geplaatste Buinen had het aanvankelijk niet gemakkelijk tegen het op de tiende plaats staande Valther Boys. Op slag van rust moesten de gasten uit Valthe pas toezien hoe Buinen op een 1-0 voorsprong kwam via een doelpunt van Marc Haandrikman. 1-0.

Ook in de tweede helft maakte Valther Boys het de thuisclub moeilijk maar wist zelf niet echt mogelijkheden uit te spelen. Buinen deed dat wel ook al moest het wel wachten trot een kwartier voor tijd dat het eindelijk de wedstrijd in het slot kon gooien. Toch gaf Valther Boys zich nog niet gewonnen en bleef jagen op een treffer, maar als het dan niet lukt scoort de tegenpartrij wel. Dat deed Buinen dan ook nog een keer vlak voor het einde en bepaalde de eindstand op 3-0.