Titan niet verder dan gelijkspel

NIEUW WEERDINGE - In de zondag 3e klasse C leek Titan op weg om de thuiswedstrijd tegen KSC met drie punten af te sluiten. De mannen van trainer Gert Aalderink zorgden in de eerste helft voor een 2-0 voorsprong, maar uiteindelijk eindigde dit duel in een 3-3 gelijkspel. Titan begon goed aan de wedstrijd en wist dat ook in doelpunten om te zetten.

Eerst was het Harm Jan Moesker die een goede aanval doeltreffend wist af te ronden (1-0) en Jos Smit zorgde voor een mooie 2-0 voorsprong. Je zou dan denken kat in ’t bakkie, maar zegt Titan Trainer Gert Aalderink: ,,De eerste helft was niet goed, maar wij scoorden wel. Wij speelden te slordig en maakten vaak de verkeerde keuzes. KSC daar en tegen was vooral in de duels heel goed. ar overigens het veld.

Na de thee kwamen niet goed uit de kleedkamer, want binnen tien minuten stonden wij met 3-2 op achterstand. Raymon Poede trapte mede door het slechte veld helemaal mis en kon John Borsboom simpel de aansluitingstreffer maken. 2-1. Een minuut later weer onnodig balverlies en dat strafte Jurgen Huizing goed af. 2-2.“ Titan was even de kluts kwijt en daar maakten de Schoonoorders halverwege de tweede helft goed gebruik van door via Jurgen Huizing ook nog een 3-2 voorsprong te nemen.

Geert Aalderink: ,,Dat was wel even slikken, maar gelukkig beschik ik over een ploeg met karakter en zorgde Jos Smit vijf minuten voor tijd voor de 3-3 eindstand. Een teleurstellende uitslag misschien, want wij zijn de aansluiting nu even kwijt en zullen ons voorlopig op een derde plaats moeten richten.