SC Angelslo in slotfase onderuit tegen CSVC

EMMEN - De 1e helft van de wedstrijd tussen Sc Angelslo en CSVC in de zaterdag 4e klasse E was het aftasten en beide ploegen spelen rustig rond. Pas in de 24e minuut is de eerste kans voor CSVC maar de bal werd van de doellijn gehaald door Ricardo Gelijk. CSVC was op dat moment beter, maar SC Angelslo stond prima achterin.

SC Angelslo kreeg in de 35e minuut een grote kans, maar Sander Nijstad schoot tegen keeper Rogier Assen aan. Op een paar kleine mogelijkheden na was de ruststand 0-0. Na de thee gingen beide ploegen op zoek naar de overwinning en werd het tempo hoger met beter voetbal. In de 50e minuut was het SC Angelslo dat op 1-0 komt als Nils Tuijn hard diagonaal binnen schiet. CSVC was even aangeslagen maar 5 minuten later is het al weer gelijk als Justin Regtop de bal binnenschiet door een foutje achterin. 1-1.

SC Angelslo knokte tegen een beter CSVC die maar weinig mogelijkheden kreeg. Het laatste half uur herpakte SC Angelslo zich en ging ook weer beter spelen. Het kreeg kansen, maar wist niet te scoren. CSVC ging daasrna ook lange ballen spelen en kreeg ook kansen om te scoren. SC Angelslo hield stand tot in de slotfase, want in de 89e minuut is het toch CSVC die de overwinning in de wacht sleept als Ruben Meijer doelman Brands kansloos laat en de 1-2 binnentikt. Volgende week gaat SC Angelslo op bezoek bij Borger. (foto Wietze de Jong)