SC Angelslo verliest thuis van sterk Vitesse`63

EMMEN - Het is SC Angelslo niet gelukt om de laatste wedstrijd thuis over de streep te trekken. Vitesse`63 was over de hele wedstrijd gewoon de betere ploeg. In de eerste helft kon Angelslo goed mee en kreeg ook kansen. De eerste mogelijkheid was voor de bezoekers in de 13e minuut maar de bal werd naast geschoten.

Ook SC Angelslo kreeg een grote kans om te scoren in de 15e minuut als Sander Nijstad alleen op de keeper Arjan van Noord afgaat maar hij redt geweldig. Vitesse`63 zet nu direct druk en gaat tempo spelen, SC Angelslo heeft het moeilijk in de slotfase van de 1e helft maar houd de teller op 0-0.

De 2e helft zakt Vitesse`63 iets in en er komt meer ruimte voor beide ploegen. In de 50e minuut is het raak voor Vitesse`63 als Alfred Pekel de bal in de kluts mee krijgt en goed afrond. Daarna gaat Vitesse`63 door met hoog tempo en goed voetbal en SC Angelslo moet terug. In de 67e is het Jeroen de Vries die de bal via zijn knie in eigen doel ziet rollen en de 0-2 op het scorebord zet.

SC Angelslo knokt maar komt er niet meer aan te pas en moet verdedigen. In de 70e minuut komt Vitesse`63 op 0-3 als door een fout achterin Johnny Schuttevaar alleen op Keeper Brands afgaat en prachtig binnenschiet. De eindstand wordt 0-4 als opnieuw Alfred Pekel in de slotfase scoort door balverlies achterin. SC Angelslo wenst alle teams succes in de nacompetitie.