Titan nog in de race voor promotie

SCHOONEBEEK – In de zondag 4e klasse E wist Titan de uitwedstrijd tegen Schoonebeek niet in winst om te zetten. De mannen van trainer Gert Aalderink liepen in Nieuw Schoonebeek tegen een 3-nederlaag.

Niek Husers scoorde in de 2e minuut de 1-0 en Leon Steffens zorgde enkele minuten voor de thee voor de 2-0 en op slag van rust bepaalde Niek Huser die de ruststand op 3-0. In de tweede helft werd er niet meer gescoord en hield Schoonebeek de punten in eigen huis.

Bargeres kon in deze 4e klasse de overwinning niet pakken want KSC won met 3-2. Voor Bargeres scoorde Reinier Visser twee keer en de doelpunten van KSC kwamen op naam van Roan Poelstra, Björn Philips en John Borsboom. EHS’85 knalde over Wijster heen met 6-1. Boy Mestemaker(3x) Jesper Katoen, Mark Linneman en Bart Harms scoorden elk één keer. Marc Piet scoorde de eretreffer voor Wijster.

HODO werd kampioen in deze klasse met daarachter Pesse, Titan en KSC die als periodekampioenen nog in de race zijn om via de nacompetitie nog promotie af te dwingen.

Terwijl de andere Emmer clubs als Bargers(7e), EHS’85(8e) en Schoonebeek (9e) de competitie in de middenmoot afsluiten moet DVC’59 nog samen met Wijster even alles uit de mouw schudden om degradatie te ontlopen. Witteveense Boys daalt wel als hekkensluiter af naar de 5e klasse. Harmjan Moesker van Titan kan zich als topscoorder van de zondag 4e klasse E laten kronen met 19 punten.