Ruinen ontloopt door overwinning op SVV’04 nacompetitie

RUINEN - Voor Ruinen stond er zondagmiddag heel wat op het spel, een overwinning zou heel goed uitkomen in de strijd met CEC-Musselkanaal-Tweed en Ruinerwold om nacompetitie te ontlopen. Voor SVVâ??04 stond vanmiddag niets meer op het spel, restte de ploeg alleen nog maar om een sportieve plicht om er nog een wedstrijd van te maken. Vanaf het begin was vv Ruinen de boven liggende partij, alleen wisten de mannen uit Ruinen dit niet in doelpunten uit te drukken.


Slechts sporadisch kwamen de SVV’ers voor het doel van vv. Ruinen. Na rust kwam SVV’04 wat beter in de wedstrijd en wist een aantal keren gevaarlijk voor het doel van Ruinen te verschijnen. De beste kans voor SVV’04 was een goed lopende aanval die door Lars Koopmeiners werd over geschoten. In de slotfase kreeg vv. Ruinen toch nog loon naar werken, vanuit een vrije bal wist Wouter de Jong met het hoofd te scoren. 0-1.

De resterende tijd was te kort voor SVV’04 om nog met een punt huiswaarts te keren. vv. Ruinen vierde feest want toen de resultaten van de andere wedstrijden binnendruppelden bleek dat door deze nipte maar verdiende overwinning vv Ruinen de nacompetitie wist te ontlopen. Volgend jaar zullen beide ploegen weer in de 3e Klasse uitkomen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda