Sc Angelslo simpel langs WVV

EMMEN - In de zaterdag 4e klasse D kende Sc Angelslo weinig moeite met WVV. De ploeg uit Winschoten werd na een doelpuntrijke wedstrijd met een 6-3 nederlaag naar het Groninger land terug gestuurd. Sc Angelslo kwam aanvankelijk na een klein kwartiertje op een 1-0 achterstand door een doelpunt van Mathijs Mollema.

De thuisclub had daarna een kwartier nodig om iets aan die achterstand te doen. In de 31e minuut was het Ali Arslan die de 1-1 scoorde en op slag van rust mocht Abe de Jong ook nog de 2-1 op het scorebord te laten zetten. Dat werd overigens niet de ruststand, want WVV sloeg binnen een minuut terug en trok nog voor de thee de stand weer gelijk. 2-2. Na de thee wist Sc Angelslo vrij snel de wedstrijd in het slot te zetten.

Sander Nijstad bracht in de 50e minuut zijn ploeg op voorsprong en tien minuten later was het Ali Arslan die voor de 4-2 voorsprong zorgde. Het verweer van WVV was daarmee wel gebroken. In de slotfase wisten Sander Nijstad en Ali Arslan met zijn derde treffer van de middag de stand op 6-2 te brengen, maar Mathijs Mollema wist in de extra tijd met zijn tweede treffer de eindstand van deze wedstrijd op 6-3 te bepalen.

Een spelmoment waarin Jeroen de Vries in een duel is gewikkeld met een speler van WVV. (foto Wietze de Jong)