SVBO (zat) hield de punten in eigen huis

BARGER OOSTERVELD - De zaterdagselectie van SVBO, dat door het wegvallen van een aantal spelers wel aan kracht heeft ingeboet, ging afgelopen zaterdag voortvarend van start in de zaterdag 4e Klasse D. Op het eigen kunstgras werd SV Mussel na een 2-2 ruststand met 3-2 gewonnen.


In de 11e minuut was het Niels Spakman die zijn ploeg op voorsprong wist te zetten. 1-0. Na bijna een kwartier kwamen de gasten uit Mussel op gelijke hoogte via een mooie treffer van Matthijs Fehrman. 1-1. SVBO bleef daarna wel de ploeg die de wedstrijd moest maken en dat leverde in de 37e minuut een 2-1 voorsprong op via Marcel Spiekman.

Ook na deze treffer kwam Nieuw Balinge vrij snel weer met een antwoord. Nu was het Nick Uil die vlak voor de thee de stand opnieuw in evenwicht wist te brengen. 2-2 en dat werd ook de ruststand. Na de hervatting probeerden zowel SVBO als Mussel de wedstrijd definitief in haar voordeel te beslissen.

Uiteindelijk was het SVBO dat de drie punten in huis wist te houden nadat Robert Veringa in de 80e minuut met zijn 75e doelpunt voor SVBO, de stand naar 3-2 wist te tillen. Mussel probeerde het nog wel maar SVBO liet zich niet voor de derde keer verrassen en won uit uiteindelijk met 3-2. De doelstelling bij SVBO is vooral in deze 4e klasse D te blijven en deze drie punten zijn al vast een goede stap in die richting.


Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda