Foute start van VEV tegen VVAK

ALTEVEER/KERKENVELD - In de zaterdag 5e klasse F liep VEV tegen een ruime 6-1 nederlaag op tegen VVAK. In Kerkenveld was VVAK vanaf het begin de bovenliggende partij en was zeer daadkrachtig met maar liefst vier doelpunten van Erik Sieders en twee keer Dijon Bruins.

Na twee treffers van Erik Sieders was het de beurt aan Dijon Bruins om met twee treffers de stand naar 4-0 te tillen. VEV probeerde het nog wel om iets terug te doen, maar moest eerst nog toekijken hoe de thuisclub via Erik Sieders op een 5-0 voorsprong. Na de 5-0 redde Roy Bruinsma de eer voor VEV en scoorde in 85e minuut de 5-1. Het slotakkoord was voor VVAK.

In de 87e minuut legde de scheidsrechter de bal op de stip na een overtreding binnen de zestien. Erik Sieders joeg de toegekende penalty tegen de touwen en scoorde daar mee zijn vierde goal. Na exact negentig minuten floot de scheidsrechter af en stond er een 6-1 eindstand op het scorebord. Al met een ruime verdiende, maar geflatteerde overwinning voor de mannen van trainer Freddy de Boer.

Een teleurstellende uitslag voor het grotendeels nieuwe, maar wel enthousiaste team van trainer Anne Christ. Komende zaterdag kan VEV dat op eigen veld tegen VCG, dat ook haar eerste wedstrijd tegen Borger niet heeft kunnen winnen, deze grote nederlaag snel kan doen vergeten.