NWW en SETA in evenwicht

NIEUW WEERDINGE - In de zaterdag 5e klasse F begon NWVV op eigen veld na een 2-2 ruststand met een 3-3 gelijkspel tegen SETA. NWVV begon voortvarend aan de wedstrijd en kwamen na een kwartier spelen via Roy Supér verdiend op een 1-0 voorsprong.

Vanaf het begin was het spel wederzijds een beetje slordig maar na de 1-0 begon het beter te lopen en dat werd ook tot uiting gebracht door een doelpunt van Peter van Elten in de 26e minuut. NWVV trainer ging er toen even goed voor zitten en zag even later de voorsprong nog verder uitbouwen. Een flinke overtreding op de doorgebroken Roy Supér binnen de zestien, maar de scheidsrechter deed er helaas voor NWVV niets mee.

De vlam sloeg toen wel even in de pan bij NWVV, die uiteindelijk wel met deze 2-0 voorsprong de rust in ging. Na de thee kantelde de wedstrijd helemaal. SETA kreeg na enkele omzettingen meer grip op NWVV en werd een bovenliggende partij. Het kwam dan ook verdiend op gelijke hoogte door doelpunten van Leon Bodde en David Karabed. 2-2 en SETA werd steeds beter en kwam zelf nog op voorsprong via Karabad. 2-3.

NWVV stroopt daarna nog even de mouwen op en kwam na een uur spelen weer op gelijke hoogte via een treffer van Roy Supér. 3-3. Geert Aalderink: ,,In de slotfase kropen wij daarna nog wel even door het oog van de naald toen de scheidsrechter een overtreding binnen de zestien bij ons wegwuifde als een schwalbe. Met een beetje geluk pakten wij daarom toch een puntje mee”.