Erica 86 verrast bij Steenwijker Boys

STEENWIJK – In de zaterdag 5e klasse F ging Erica’86 voortvarend van start. Na een 0-2 ruststand wonnen de mannen uit Erica uiteindelijk met 4-2. Na een kwartier spelen was het Sven Huls die zijn ploeg op voorsprong wist te zetten. 0-1. Even later kwam Erica ’86 ongewild op 0-2 door een eigen doelpunt van de thuisclub.


Daarna gebeurde er tot aan de thee niet veel meer behoudens een gele kaart voor Roy Rolink. Na de thee voelde Erica 86 dat er wel attent gespeeld moest worden, want Steenwijker Boys wist na bijna een uur spelen weer aansluiting te krijgen door een doelpunt van Justin Kuiper. 1-2. Erica’86 liet er daarna ging gras over groeien en daarna via Joop van Veen het verschil weer op twee treffers te brengen. 1-3.

De Steenwijkers probeerden het daarna nog wel om toch weer iets aan die achterstand te doen, maar het waren de mannen uit Erica die vijf minuten voor tijd de overwinning veilig stelden met een tweede doelpunt van Sven Huls. 1-4. De drie punten waren nu wel zeker en nam Erica’86 wel iets gas terug. Het resultaat was wel dat de thuisclub in de slotfase toch nog een mogelijkheid wist te benutten en de eindstand op 2-4 te brengen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda