Nieuwsbrief FC Emmen

- Wedstrijdverslag Heracles Almelo - FC Emmen, door Ben Haverkort - Businessvoetbal FC Twente - FC Emmen - Terugblik Battle of the North - FC Emmen business app
Vandaag in de nieuwsbrief
Wedstrijdverslag Heracles Almelo - FC Emmen, door Ben Haverkort
Gesteund door ruim 400 meegereisde supporters heeft FC Emmen zaterdagavond met 2-0 verloren van Heracles Almelo. Het goede spel en resultaten van de afgelopen weken werd geen vervolg gegeven.

De mannen van Dick Lukkien begonnen sterk aan de wedstrijd. Michael de Leeuw kopte al na één minuut naast uit een vrije trap van Sergio Peña, kort daarna vergat De Leeuw met links de openingstreffer te maken.

In het eerste kwartier leek het alsof onze jongens met een man meer op het veld stonden, de bal ging makkelijk rond en de Heraclieden werden niet gevaarlijk. Daarna verloor de ploeg van Dick Lukkien echter langzaam de grip op de wedstrijd. Dennis Telgenkamp bracht nog redding op een schot van Joey Konings, maar tien minuten later was het alsnog raak. Dessers won het kopduel van Keziah Veendorp en kopte de voorzet van Silvester van der Water binnen: 1-0.

De mannen van Lukkien hadden het moeilijk, maar kregen vlak voor rust toch nog kansen op de gelijkmaker. Na geen goede actie van Luciano Slagveer durfde De Leeuw opnieuw niet te schieten met zijn linkerbeen en even later schoot Glenn Bijl hard voorlangs.

In de tweede helft leek FC Emmen het weer goed voor elkaar te hebben, maar na tien minuten was daar toch bijna de 2-0. Na wat misverstanden voor het Drentse doel moest Telgenkamp redding brengen en werd de bal vervolgens van de lijn gehaald. Vijf minuten later was het alsnog raak. Lennart Czyborra gaf voor vanaf links en via Veendorp en de paal rolde de bal binnen: 2-0.

Door de nederlaag staan onze mannen nu vijftiende met zeven punten uit negen duels. Na de interlandperiode volgt op zondag 20 oktober om 14.30 uur een thuiswedstrijd tegen directe concurrent Fortuna Sittard.

Extra kaarten kunt u bestellen op commercie@fcemmen.nl
Businessvoetbal FC Twente – FC Emmen
Heeft u altijd al eens willen voetballen in het FC Emmen businessteam?
Wij willen u graag uitnodigen om deel te nemen aan het businessvoetbal tegen het businessteam van FC Twente.


Voor het eerst in de geschiedenis zal er gestreden worden in Twente, dit moment wilt u niet missen! Er wordt een wedstrijd gespeeld van tweemaal 30 minuten, waarbij het meedoen, de gezelligheid, netwerken en de derde helft voorop staan. U bent van harte welkom!

Programma vrijdag 25 oktober:
15.15 uur: Vertrek vanaf De Oude Meerdijk (rechtstreeks rijden is ook mogelijk)
16.30 uur: Ontvangst trainingscomplex (definitief adres ontvangt u in de bevestiging)
17.00 uur: Wedstrijd tweemaal 30 minuten
18.30 uur: Vertrek richting De Grolsch Veste
18.45 uur: Buffet
20.00 uur: Aanvang wedstrijd FC Twente – FC Emmen

De wedstrijd wordt gespeeld op het complex nabij de Universiteit van Twente. Na de wedstrijd gaan we met beide businessteams een hapje eten en drinken. Om 20.00 uur schreeuwen wij onze mannen vanaf de tribune naar een overwinning.

Wij dragen zorg voor het complete voetbaltenue, businesskaart en het buffet. Dit bieden wij u gratis aan. Het overige (zoals voetbalschoenen, scheenbeschermers en douchespullen) dient u zelf mee te nemen.

Lijkt het u leuk om mee te doen aan deze wedstrijd? Geef u dan snel op via onderstaande button:
Aanmelden businessvoetbal FC Twente - FC Emmen
Terugblik Battle of the North
Woensdag 2 oktober was golfclub de Gelpenberg te Aalden decor voor de eerste editie van de golfbattle of the North. Een gezamenlijk initiatief van FC Emmen, SC Cambuur, SC Heerenveen en FC Groningen.

Elke Noordelijke betaald Voetbal Organisatie stelde een elftal golfers op uit hun eigen businessclub. In perfecte (weers)omstandigheden werd een sportieve strijd op de baan gestreden en genoten van een hapje en drankje in het clubhuis.

Winnaar van deze prachtige eerste editie is SC Heerenveen. Op naar de volgende editie!
FC Emmen business-nieuws nu ook in de business app!
Woensdag 18 september is de FC Emmen business-applicatie gelanceerd! Heeft u hem al in gebruik?

Afgelopen zomer hebben wij u op de hoogte gebracht van een aantal features van de applicatie. Het is belangrijk dat u als sponsor de applicatie gaat downloaden zodat wij u op de hoogte kunnen houden van de laatste nieuwtjes en de geplande activiteiten.

U kunt tot 1 januari 2020 wennen aan de nieuwe zakelijke omgeving. Vanaf 1 januari 2020 zal er enkel en alleen gecommuniceerd worden via de app.
De notificaties (meldingen/push-berichten) staan automatisch ingesteld, indien gewenst kunt u deze zelf wijzigen in de app via instellingen.

Heeft u geen inlogcodes ontvangen maar wilt u wel gebruikmaken van de applicatie? Dat kan! Neem dan contact op met commercie@fcemmen.nl.

LET OP! Het is niet mogelijk om aan meer dan drie personen per bedrijf toegang te verlenen tot de app.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda