SVV’04 verliest van een beter CEC

SCHOONEBEEK - Een beter combinerend CEC drong gelijk SVVâ??04 terug op eigen helft. Echt uitgespeelde kansen leverde dit niet op. De thuisploeg speelde met te weinig inzet en scherpte, juist de sterke punten van CEC. Dit resulteerde in de 20e minuut in 0 -1. Een bal viel in het strafschopgebied en werd door de verdediging half weggewerkt. Thomas Been was resoluut en haalde uit. Voor de rust ontstond er een zelfde situatie voor het doel van CEC, maar Rick Strijker schoot naast.

Na de rust kreeg het publiek enige hoop dat de thuisploeg beter ging voetballen. Een goede combinatie tussen de broers Schoemakers werd Door Frank net niet doeltreffend afgesloten. SVV’04 was optisch iets sterker, maar de snelle uitvallen van CEC waren veel gevaarlijker.

Bij zo’n uitval gleed een verdediger uit en daarna was het voor Mark van der Berg eenvoudig om te scoren: 0-2. Pas in de 80e minuut werd SVV’04 dreigend. Ne een goed lopende aanval kapte Gerbrand Schoemakers zich goed vrij, maar schoot recht op de keeper. Al met al een terechte nederlaag.

Opstelling SVV’04: 1 Martijn Woelders, 2 Stan Sibon, 3 Rick Piek , 4 Joost Thiele, 5 Matthijs Landman(25e Rick Strijker), 6 Arjen Kocks , 7, Jeroen Drenthen (73e Bart Moes) 8, Martijn Scherpen 9 Frank Schoemakers, 10 Gerbrand Schoemakers, 11 Jessie Rotmensen.