CEC wint topduel tegen Protos

EMMER COMPASCUUM - In de zondag 3e klasse C kreeg nummer twee CEC koploper Protos op bezoek. Na een 1-0 ruststand won CEC op sportpark De Runde met 2-0. De eerste fase van de wedstrijd was Protos volgens CEC trainer Henri Goeree de betere ploeg, maar na een kwartiertje kwam CEC beter in de wedstrijd.


Bij CEC sloten toen de linies beter op elkaar aan en werd er nauwkeuriger gespeeld. In de 25e minuut kwam CEC op voorsprong via Michel Kingma die een goede voorzet van Mark van der Berg binnen kopte. 1-0. De mannen uit Steenwijksmoer bleven daarna wel hard werken, maar verspeelde de bal bij de passes en aannames te makkelijk waardoor het zich geen kansen wist te creëren. CEC bleef veel bewegen en kreeg wel enkele goede momenten maar wisten dit ook niet echt in doelpunten om te zetten.

Na balverlies bij Protos op het middenveld kreeg CEC via Michel Kingma nog een vrije schietkans, maar Protos doelman Tim Bakker wist diens inzet nog juist tot corner te werken. Een kwartier later was het wel raak na een snelle uitval van CEC. Tom Rengers werd vanaf de achterlijn door Michel Kingma in positie gebracht en wist binnen de zestien de bal wel binnen te schieten. 2-0 en daarmee was CEC trainer Henri Goeree dik tevreden. Komende zondag moet CEC naar Ter Apel’96 dat volgens de CEC trainer de gedoodverfde kampioenskandidaat in deze klasse is.


Michel Kingma (9) de maker van het eerste doelpunt in duel met een speler van Protos terwijl aanvoerder Tom Rengers(de maker van de 2-0) en Thoman Been(11) het probleem van Kingma met gemengde gevoelens volgen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda