DVC’59 moeiteloos langs Bargeres

NIEUW DORDRECHT - In de zondag 4e klasse D behaalde DVCâ??59 een verdiende 5-3 overwinning op Bargeres. Net als een week eerder tegen Balkbrug scoorde DVCâ??59 ook op sportpark Bloemendal weer vijf keer. De mannen van trainer Martin Koppenol stonden halverwege de wedstrijd op een 2-0 voorsprong via treffers van Jeffrey Mink.


Dat hadden er eigenlijk meer moeten zijn, maar Mink verzuimde twee, drie keer open voor de Bargeres doelman de trekker over te halen. Aan de andere kant kwam Bargeres ook drie keer oog in oog met DVC’59 doelman Rob Jeuring te staan, maar verzuimden deze mogelijkheden te verzilveren. Op slag van rust gooide Roy Sibon de wedstrijd al bijna helemaal in het slot met een afstandsschot. 3-0.

DVC’59 trainer Martin Koppenol: ,,Eigenlijk was deze tussenstand nog te weinig gezien de kansen van ons. Ik moet wel toegeven dat Bargeres ook kansen kreeg, maar onze keeper stond goed en scherp te keepen”. Na de thee begon DVC’59 weer voortvarend aan de wedstrijd en stond heel snel op 4-0 door Jeffrey Mink. Bargeres ad het ook deze middag niet echt, maar kwam nog wel tot scoren via Stan Meijer. 4-1 en na een overtreding van Dylan Snippe mocht Marciano Hummel van de stip de 4-2 scoren.

Het antwoord van DVC’59 kwam daarna snel via Lars Jakobs 5-2 en Bargeres mocht daarna vlak voor tijd nog voor de statistieken de eindstand op 5-3 brengen door een doelpunt van Navid Poyan. Bargeres trainer Aryan Doldersum was kort en duidelijk in zijn analyse: ,,DVC’59 was gewoon de betere ploeg en hebben dan ook dik verdiend gewonnen”.


DVC’59 was voetballend de betere ploeg en Bargeres dat het ook van voetbal moet hebben kon daar ook zondagmiddag fysiek maar weinig tegenover stellen.(foto Bennie Wolbers)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda