Titan pakt drie punten tegens DSC’65

NIEUW WEERDINGE – In de zondag 4e klasse D deed Titan afgelopen zondag wat het moest doen en dat was winnen van het laag geplaatste DSC’65. Na een 2-0 ruststand wonnen de Nieuw Weerdingers op eigen veld met 3-0. Binnen tien minuten was het Titan dat de wedstrijd openbrak en via Rick Hendriks op een 1-0 voorsprong wist te komen.

Titan bleef voetballende de betere ploeg en na bijna en half uur scoorde Peter Stap de 2-0. Met deze stand werd ook de rust ingegaan. Na de thee probeerde DSC’65 nog wel iets aan de achterstand te doen, maar Titan liet geen krimp. Hier en daar werden overigens wel door beide ploegen wat mogelijkheden uitgespeeld. Pas in de laatste fase van de wedstrijd maakte Titan aan alle illusies van de ploeg uit Dalerveen door de eindstand naar 3-0 te tillen door een doelpunt van Harm Jan Moesker.

Eindstand dus 3-0 en daarmee blijven trainer Geert Aalderink en zijn mannen in het voetspoor van vv Sweel en KSC. Komende zondag moeten de Nieuw Weerdingers op bezoek bij Bargeres dat de laatste twee wedstrijden tegen Sleen en DVC’59 heeft verloren. De mannen van trainer Aryan Doldersum zullen er zeker op gebrand zijn om het teleurstellend begin van deze competitie een halt toe te roepen. Titan is dus gewaarschuwd.