Roswinkel aan de goede kant van de score

ROSWINKEL - In de zondag 5e klasse E was Sc Roswinkel zondagmiddag met 2-1 net te sterk voor Weiteveense Boys. Na een 0-1 ruststand wist Sc Roswinkel in de tweede helft de wedstrijd naar zich toe te trekken. Weiteveense boys begon overigens hoopvol aan de wedstrijd en nam in de 25e minuut de leiding door Ian Wesseling die attent reageerde op de afvallende bal na een vrije trap van de Boys. 0-1.

Ondanks deze 0-1 stand domineerde Zandpol, maar wist dat tot de thee niet in doelpunten om te zetten. Na de hervatting duurde het tot de 55e minuut, maar toen was het eindelijk wel raak via een vrije bal van buiten de zestien door Aaldert van Eck. 1-1. Zowel Weiteveense Boys, maar ook zeker Sc Roswinkel kregen daarna mogelijkheden om te scoren, maar vooralsnog werden de kansen niet benut.

Toen iedereen zich al een beetje had verzoend met een 1-1 eindstand sloeg Sc Roswinkel in de extra tijd toch nog even flink toe. De bal werd uit een mooie aanval over links door Pascal Prins even zo mooi binnen gelopen. 2-1 en dat werd ook de eindstand.